The 2-Minute Rule for تخریب ساختمان در تهران
The 2-Minute Rule for تخریب ساختمان در تهران
Blog Article
آبادان، زمانی نماد آبادانی کشورمان بود و اینک ۴۴ سال پس از جنایت سینما رکس، نماد ستمهایی است که این تبهکاران انیرانی بر سر ایران و ایرانی آوار کردهاند.[۹۷]
به گفته صادق خلیلیان استاندار خوزستان، سازه ساختمان متروپل بسیار سنگین بوده و این ساختمان در شش طبقه طراحی شده بود اما بعد سه طبقه و بعد از آن مجدداً دو طبقه دیگر به آن اضافه شد. رئیس کل دادگستری استان خوزستان دستور بررسی علت و عوامل بروز این حادثه را صادر کرد.
بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.
↑ «جزئیات ریزش ناگهانی ساختمان ۱۰ طبقه متروپل در آبادان + فیلم». بورسان. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۳.
برای انجام تخریب قسمتی از ساختمان و یا تخریب جزئی خانه، قیمت به صورت روزانه طبق جدول زیر می باشد و توجه داشته باشید که جابهجایی ماشین حمل و تخلیه بار در قیمت در نظر گرفته نمی شود.
↑ «۲۴ ساعته بودن آواربرداری از حادثه متروپل آبادان». خبرگزاری صداوسیما. ۵ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
↑ «حسابهای عبدالباقی مسدود شد». اقتصادآنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
↑ «فرو ریختن برج متروپل؛ 'تیراندازی در آبادان، گاز اشکآور در اهواز و عزاداری در بوشهر و شاهینشهر'».
در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابانها دست به راهپیمایی زده و به وقوع این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر ساختمان در تهران آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاستهای جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانههای رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]
از طرف مردم انگلیس به مردم آبادان، به ویژه آسیب دیدگان حادثه ساختمان متروپل، صمیمانه تسلیت عرض میکنم.
۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخشهای شرح حادثه ۱.۱ گاهشمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتمالانبیاء و ریزشهای مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارتها تغییر وضعیت زیربخشهای خسارتها ۷.
↑ «تداوم آوار برداری در متروپل برای یازدهمین روز». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۶-۰۲. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
↑ «علت لغو اعزام هوایی آتش نشانان به آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
من برای شهر سرخرود استان مازندران راهنمایی میخواهم امکانش هست من را راهنمایی کنید؟